bybente

SMALL TALK

Patreon – min kundeklubb!

Jeg har valgt å lage en Patreon side. Ikke mange vet hva dette er, og for å være helt ærlig, det kan være så mangt.

De aller fleste kunstnere, håndverkere, musikere, forfattere som har egen Patreon, har det for å gi sine faste følgere litt mer eksklusivt innhold.

Patreon er en “betalingstjeneste”. Det høres skummelt og dyrt ut, men det er det ikke. Det er som å abonnere på alt annet, egentlig. Du betaler for noe du får. I tillegg støtter du opp om den enkelte, og gir mer stabilitet og forutsigbarhet i forhold til produksjon og salg.

KUNDEKLUBB

Jeg kaller Patreonen for kundeklubben min!

På min side har jeg 5 forskjellige nivåer. På alle nivåene er det beskrevet hva du får igjen hver mnd. Fire av dem har med klister å gjøre og en med såpe. Nivåene vil bli utvidet etterhvert, og som det er nå, vil pakken du som medlem hos meg, være en smule større enn det jeg lister opp.

Jeg hadde satt veldig pris på om du tok turen innom Patreonsiden min og kikket litt. Innimellom har jeg avstemminger osv, og noen av disse kan alle være med på, uansett om de er medlem eller ikke.

Klikk HER for å komme til avstemmingen nå i april.

Have any Question or Comment?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *