bybente

SMALL TALK

En spennende mai!

Jeg får ganske mange henvendelser fra norske kunder og følgere med spørsmål om ingredienser, hvordan såpene lages, hvilke egenskaper oljene har osv. Spesielt nå i disse dager hvor vi vasker hendene mye oftere enn ellers. Derfor kommer det nå i mai en serie videoer hvor jeg går litt mer i dybden. 10 videoer er planlagt og halvparten av disse kommer i mai.

Nettsiden du er på nå, er laget spesielt for norske kunder. Etsy er et bra konsept for å selge håndlagede produkter, men noen av mine kunder har etterlyst en norsk side. Denne har fremdeles det meste av teksten på engelsk, men i løpet av mai erstattes det meste med norsk tekst.
På denne nettsiden får du også bedre fraktpris på såpene. Det er fordi den er direkte linket til Bring sitt system og fordi jeg kan legge inn en mer tilpasset kalkulering på størrelse og vekt. På Etsy er det en grunnpris og tillegg pr produkt, noe som stort sett alltid blir feil med såpene som veier såpass mye som de gjør.

I mai lager jeg 4 såper til butikker som har lyst å selge såpene mine. Jeg lager relativt mange mens jeg først er i gang, så om du eller noen du kjenner driver butikk, er det bare å si ifra, så skal jeg lage opp enda flere.
Disse er salgsklare i midten av juni.

Når du klikket deg inn på siden min, poppet det opp en invitasjon til å melde deg på nyhetsbrevet mitt. Om du ikke la inn e-postadressen din i feltet og trykket send, og nå godt kunne tenke deg å følge med på videoene, få informasjon om nye såper osv, er det et skjema her på siden som kan fylles ut. Jeg vet ikke helt hvor det dukker opp for din del, det kommer an på om du er på data, nettbrett eller telefon, antakelig må du klikke på start i menyen og skrolle deg litt nedover.

Jeg håper du har lyst å følge meg. Det hjelper VELDIG. Bare det at du ser videoene mine, hjelper den bittelille bedriften min. Klikker du liker, følger meg, kommenterer under innlegg på Instagram, Facebook eller YouTube, deler innleggene osv, hjelper også veldig. Algoritmene på sosiale medier påvirkes av all type aktivitet, noe som gir meg flere folk innom og mulighet for salg. Har du lyst og anledning til å kjøpe noe, er det tipp topp og faktisk er det nesten hjertestopp og happydance hver gang cha-ching lyden høres fra mobilen 🙂

Sånn. Det var litt om hva som kommer. Første video lastes opp på tirsdag. Deretter skal jeg prøve å laste opp hver tirsdag og fredag/lørdag. Det blir en lett blanding av såpevideoer, produktvideoer, «how to» på norsk, klistermerkelaging osv. Litt for enhver smak altså.

Håper du vil følge meg!

Link til YouTubekanalen min:
https://www.youtube.com/stuff_bybente

Link til klisterbutikken min:
https://www.stationerybybente.etsy.com

Link til såpebutikken på Etsy:
https://www.soapsbybente.etsy.com

Have any Question or Comment?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *