bybente

SMALL TALK

SOFASHOPPING i ÅR?

Det har vært et merkelig år, la oss bare si det sånn. Og året ser ut til å fortsette rart. Mange vil nok forsøke å unngå køer på fullstappa kjøpesentre og heller sette seg tilbakelent i sofaen med all verdens butikker i fanget.

Noen vil hevde at det er å ikke støtte opp lokalt, det å handle på nett. Og det er det jo heller ikke, om en handler fra store multinasjonale konsern med tilpassede tollregler og lager i hver hovedstad. Men det ER å handle lokalt, om du velger en nettbutikk nær deg, i samme landsdel/land eller som drives av noen du kjenner. Eller noen du kjenner som kjenner.

I mitt tilfelle er det uaktuelt med en fysisk butikk for å selge produktene mine. Både fordi det koster altfor mye, og fordi jeg ikke har helse til å forplikte meg til åpningstider, arbeidstider og det å være låst på et sted hele tiden. Dessverre, kan en si. Men sånn er det for mange. Spesielt nå. Når myndighetene oppfordrer oss til å ikke stikke nesa for mye ut blant folk, redder nettbutikkene oss.

Jeg har laget endel nye såper, flere størrelser på badesaltet og himalayasaltet og jammen har jeg ikke laget oppvasksåpe også. Kikk gjennom sidene og kjøp om du har lyst. Enkelte av såpene kan pakkes med klut i cellofan, som en liten gave 😉
Under ser du bilder av noen av dem 🙂

Butikken er nettopp oppdatert på baksiden også. Altså hvordan den fungerer i forhold til fraktberegning, betaling osv. Frakt blir nå beregnet automatisk på vekt, størrelse og hvor det skal, og jeg har forsøkt å være snill på prisen, noe som er lettere å være for de store multinasjonale konsernene, enn for butikker som er så mikroskopiske som min.
Jeg har også lagt inn mulighet for å betale både med PayPal og Stripe. Begge deler er TRYGGE måter å betale på.

Jeg håper alt funker som det skal, send meg en epost på soapsbybente@gmail.com om noe skulle virke feil, være veldig tungvint eller gå galt…

Takk for at du stoppet innom. Siden du har lest SÅ langt ned på siden, gir jeg deg en kode du kan legge inn i handlekurven for å få 20% avslag. Koden gjelder fram til og med mandag kveld omtrent ved sendetid. Altså mandag 9. nov 2020.

KODEN ER: NOVEMBER20

Håper du har det bra og at du holder deg både frisk og “frisk” 🙂

Have any Question or Comment?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *