bybente

SMALL TALK

STADIG FLERE PRODUKTER

Det begynner å bli et godt utvalg i butikken nå, og jeg fryder meg over hvert eneste et jeg lager. Jeg gleder meg til å våkne om morra og ta til på en ny dag, og det bobler ofte så over av skaperglede, at jeg må være hard med prioriteringslisten for å få gjort alt jeg vil.

Nytt siden sist, er hårstrikk. Jeg fikk en forespørsel fra en kunde om jeg kunne sy noen hårstrikk og munnbind i livlige farger, da hun og to til skulle på hjemmebesøk i forbindelse med jobb, og barna de skulle treffe var lei av hvite sykehusvegger, sterilt smittevern og nøytrale farger.

Jeg tok fatt og resten av strikkene ligger nå i butikken, pluss en del andre. Det var skikkelig gøy å sy dem! Munnbindene venter jeg litt med å legge ut, jeg vil først perfeksjonere dem så de blir som jeg har lyst.

Nytt dette året er også at jeg skal begynne å produsere kort i mange design, størrelser og varianter. De blir solgt her i butikken, men også i andre butikker. Jeg er så heldig å allerede ha en butikk som venter på det jeg skal til med, og som har kommet med klare ønsker for hva de vil ha.

Ja jeg er heldig. Veldig heldig. For de av dere som kjenner meg, vet dere at jeg hadde noen ulykker for noen år siden som nå gjør meg nokså begrenset i forhold til å klare en “vanlig” jobb med faste arbeidstider, høyt arbeidspress, intensiv skjermbruk og for mye støy rundt meg, så at jeg kan holde på med ting som dette på hjemmefronten (nå er det jo hjemmekontor som gjelder for de fleste), er GULL VERD!

Jeg er utrolig takknemlig for alle bestillinger som tikker inn både på denne siden og mine andre nettsider. Selv om fortjenesten er minimal, er det likevel en kjærkommen ekstrainntekt min lille familie og jeg setter stor pris på!

Tusen takk!

Have any Question or Comment?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *